Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Voetbalreizen

Uw partner voor voetbalreizen en sponsor van voetbalvereniging Wijhe 92 , Heino, SVI , Overwetering

Sallandtours is voor alle liefhebbers van het voetbalspel dé plek voor het boeken van een onvergetelijke voetbalreis voor een betaalbare prijs. Sallandtours biedt u de mogelijkheid om de spanning en sensatie live in een sfeervol voetbalstadion te proeven in een wedstrijd van uw keuze. Sallandtours organiseert voetbalreizen per luxe touringcar en u kunt uw voetbalreis zelf geheel op maat samenstellen. U kunt natuurlijk ook  met uw voetbalvereniging of supportersgroep een wedstrijd bezoeken van het Nederlands elftal maar ook een uitwedstrijd bezoeken van een elftal van uw eigen voetbalvereniging is uiteraard mogelijk.

Voetbalreizen aanbod

Het aanbod van voetbalreizen bestaat bij ons hoofdzakelijk uit één daagse reizen binnen Nederland maar ook naar Duitsland is mogelijk. Wij kunnen u aanbieden een compleet verzorgde reis naar wedstrijden in de Bundesliga.  Deze zijn dus incl. toegangskaart wedstrijd, busvervoer en parkeerkosten. Hierbij valt te denken aan wedstrijden van:    

Borussia Dortmund
Schalke 04
Borussia Mönchengladbach
Weder Bremen
Hamburger  SV
Bayer Leverkusen
Fortuna Düsseldorf
Dortmund
Gelchen Kirchen
Mönchengladbach
Bremen
Hamburg
Leverkusen
Düsseldorf

Ook voetbalwedstrijden bezoeken in Engeland, Spanje, Italië en Schotland is mogelijk. Met clubs als FC Barcelona, Liverpool, Manchester United, Real Madrid, Inter Milan, Chelsea, Celtic en Tottenham Hotspur  in ons assortiment, zult u ongetwijfeld een onvergetelijke voetbalreis beleven. Vele honderden tevreden klanten gingen u voor en beleefden de afgelopen jaren een onvergetelijke voetbalreis in het buitenland. Laat u overtuigen en neem contact met ons op voor de actuele mogelijkheden.

 

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.