Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Touringcarverhuur Deventer

Zoekt u een goede touringcarverhuur in Deventer en omgeving? Dan kunt u eens nader kennis maken met Salland Tours. Wij bieden u een uitstekende service met onze ervaren touringcarverhuur in Deventer, waardoor u van ons altijd het beste mag verwachten. Wij hebben een ruim wagenpark en kunnen u dan ook altijd het juiste vervoer bieden vanuit onze touringcarverhuur in Deventer en regio. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen goed bij ons terecht. Wij staan voor iedereen klaar.

Een betrouwbare touringcarverhuur in Deventer

Als u kiest voor onze touringcarverhuur in Deventer, dan kunt u rekenen op een hoge mate van professionaliteit. Wij zetten ons dagelijks in voor onze klanten, zodat er niets anders dan het beste kan worden verwacht van onze touringcarverhuur in Deventer. Wilt u bijvoorbeeld een dag weg met al het personeel van uw onderneming? Dan verzorgen wij graag het vervoer. Wilt u met een grote club vrienden, vriendinnen of wellicht met de hele familie een uitje maken? Ook dan kunt u uitstekend terecht bij onze touringcarverhuur in Deventer. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat de reis prettig en gezellig verloopt.

Contact Sallandtours voor touringcarverhuur in Deventer

Wanneer u een goede touringcarverhuur in Deventer nodig heeft, dan staan wij voor u klaar met een vriendelijke, betrouwbare en vooral ook betaalbare service. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij onze touringcarverhuur in Deventer. Wilt u meer weten of wilt u zich door ons laten adviseren? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0570 – 52 39 39 of te mailen naar info@sallandtours.nl.

 

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.