Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Touringcar voetbalvereniging Overijssel

Wanneer u met uw voetbalteam een uitwedstrijd heeft dan wilt u natuurlijk het vervoer goed hebben geregeld. U kunt met Salland Tours een seizoen afspraak maken voor het huren van een touringcar voetbalvereniging Overijssel. Zo weet u zeker dat u voor alle uitwedstrijden het vervoer heeft geregeld. Wij staan op de dagen dat het team “uit” moet spelen op tijd bij u bij het verenigingsgebouw om de spelers en begeleiders op te halen en naar de speellocatie voor die dag te brengen. En na afloop brengen wij u uiteraard ook weer netjes terug. De ervaren chauffeurs van Salland Tours zullen uw team graag vervoeren.

Een touringcar voetbalteam Overijssel regelen doet u bij Salland Tours

Wilt u een betrouwbare vervoerder voor uw voetbalteam regelen die het hele seizoen voor u klaar staat? Regel dan een touringcar voetbalteam Overijssel via Salland Tours. Ons bedrijf is jong maar heeft desondanks al heel wat ervaring opgedaan met het regelen van groepsvervoer. Wij zijn van alle markten thuis en ook het rijden van een voetbalteam behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Dus wilt u een goed vervoersbedrijf voor de uitwedstrijden, dan heeft u dat bij deze gevonden.

Regel nu het complete vervoer voor het nieuwe voetbalseizoen

Wilt u verzekerd zijn van goed en betaalbaar vervoer voor uw voetbalteam? Neem dan nu contact met ons op om hierover afspraken te maken. Wij brengen graag een scherpe offerte uit. U kunt ons mailen via het adres info@sallandtours.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0570 – 52 39 39.


 

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.