Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Touringcar schoolreizen Overijssel

Wilt u een touringcar voor schoolreizen in Overijssel huren? Dan is het uiteraard belangrijk dat de touringcar goed in orde is en ook betaalbaar is. Alle kinderen moeten veilig mee kunnen gaan op schoolreisje. Voor een betaalbare en kwalitatief hoogwaardige touringcar voor schoolreizen in Overijssel kunt u goed terecht bij Sallandtours. Wij bieden uiteenlopende vervoeroplossingen. Ook wanneer u een touringcar voor schoolreizen in Overijssel nodig heeft kunt u goed bij ons terecht.

Een comfortabele touringcar voor schoolreizen in Overijssel

Wanneer u bij ons komt voor een touringcar voor schoolreizen in Overijssel, dan weet u zeker dat de touringcar comfortabel is voor de kinderen. Wij hebben moderne touringcars klaarstaan voor de schoolreizen in Overijssel. Natuurlijk wordt het onderhoud ook tot in het detail goed verzorgd, waardoor u altijd zeker bent van de hoge mate van betrouwbaarheid van de touringcars. Uiteraard is het heel belangrijk om zeker te kunnen zijn van een optimale veiligheid op de weg. Hier kunt u bij ons altijd op rekenen. De touringcar voor schoolreizen in Overijssel wordt bestuurd door een ervaren, representatieve en goed opgeleide chauffeur.

Neem contact op

U kunt altijd bij Sallandtours terecht voor een goede touringcar voor schoolreizen in Overijssel. Wij zijn gevestigd aan de Enkweg 56 in Wijhe. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 0570 – 52 13 32, stuur een mail naar
info@sallandtours.nl of vul het online contactformulier in. Wij nemen dan op de korte termijn contact met u op. Wij staan voor u klaar met de beste vervoeroplossingen wanneer u het nodig heeft.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.