Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Touringcar personeelsuitjes

Tijdens een personeelsuitje leert u collega’s op een andere manier kennen. Even het zakelijke stramien laten varen en u weer opladen zodat u er weer samen voor 100% tegenaan kunt gaan. Wat is dan leuker om met een touringcar personeelsuitjes te organiseren die leuk en ontspannend zijn. Bij Sallandtours hebben we jarenlange ervaring met het vervoeren van allerlei groepen. Bij ons komt klantgerichtheid en service op de eerste plaats. Zo zorgen we ervoor dat het vervoer van en naar uw personeelsuitje zo prettig en aangenaam mogelijk verloopt.

Touringcar personeelsuitjes organiseren

Of dat u nu met uw eigen afdeling op reis gaat of misschien wel met het hele bedrijf een dagje uit gaat. Bij Sallandtours hebben we altijd een passende vervoersoplossing. Ons wagenpark bestaat uit verschillende touringcars waar zelfs 64 mensen in vervoerd kunnen worden. Er is genoeg beenruimte en de touringcars zijn voorzien van comfortabele stoelen. Zo kunt u uitgerust aankomen op uw plaats van bestemming. Daarnaast zijn onze chauffeurs professioneel en hebben vele jaren ervaring in zowel binnen als buitenland. Zo kunt u uw touringcar personeelsuitjes bij Sallandtours met een gerust hart boeken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vervoer bij ons te reserveren.

Maak kennis met onze aantrekkelijke prijzen

Wanneer uw bedrijf toe is aan een uitje kunt u contact opnemen met Sallandtours op telefoonnummer: 0570 523939. Wilt u meteen weten wat onze erg aantrekkelijke prijzen zijn? Vraag dan via onze offerteformulier een vrijblijvende prijsberekening op. Zo kunt u meteen uw persoonsuitje plannen.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.