Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Touringcar huren Zwolle

Een dagje er op uit met een grote groep is altijd leuk. Maar het vraagt ook de nodige organisatie. Het vervoer is bijvoorbeeld een belangrijk aandachtspunt. U kunt er natuurlijk voor kiezen om met eigen vervoer te reizen, maar dit vergt een enorme organisatie bij een groter gezelschap. Bespaar u de moeite van veel geregel, u kunt eenvoudig een touringcar huren Zwolle bij Salland Tours. Wij hebben luxe touringcars in ons wagenpark, die worden bestuurd door onze ervaren chauffeurs. Wij brengen u graag en veilig op uw bestemming.

Een touringcar huren is snel geregeld

Heeft u een uitstapje, met de school, de vereniging of uw bedrijf, regel dan tijdig een touringcar voor het vervoer. Wij kunnen vervoer voor u verzorgen voor een grote of kleine groep reizigers. Vertel ons waar u heen wilt en wij zorgen dat de chauffeur tijdig bij u voorrijdt om uw gezelschap snel en veilig te vervoeren. Een touringcar huren Zwolle kunt u direct online regelen door contact met ons op te nemen. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte.

Kies voor veilig en comfortabel vervoer met één van onze touringcars

De moderne touringcars van Salland Tours staan tot uw beschikking voor ieder gezellig dagje uit. Wij zijn u graag van dienst met een passende en scherp geprijsde offerte. Geef uw naam en telefoonnummer aan ons door op het formulier op onze website en wij bellen u terug. U kunt ook zelf contact opnemen met telefoonnummer 0570 – 523 – 939. U kunt ons ook mailen, stuur uw bericht dan naar info@sallandtours.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.