Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Touringcar huren Overijssel

Een touringcar huren in Overijssel bij een professioneel bedrijf? Dan kunt u een touringcar huren in Overijssel bij Salland Tours. Onze ruime ervaring en ons brede wagenpark zorgen ervoor dat wij u altijd volledig naar wens van dienst kunnen zijn. Uiteraard bieden wij vervoermogelijkheden voor een diversiteit aan doeleinden. U kunt een touringcar huren in Overijssel voor een gezellige dag uit met een leuke groep vrienden, collega’s of met de hele familie, maar u kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor rouwvervoer. Zo kunnen wij u altijd een passende service bieden.

Een comfortabele touringcar huren in Overijssel

Als touringcar verhuur in Overijssel bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van maatwerk services. U kunt ons vertellen waarvoor u het vervoer nodig heeft, waar de reis naartoe gaat en hoeveel personen er mee gaan. Op basis van deze, en andere, zaken kunnen wij op zoek naar de juiste oplossing binnen onze mogelijkheden om een touringcar te huren in Overijssel. Wij zorgen altijd voor hoogwaardig, professioneel en comfortabel vervoer, zodat u de hele reis ontspannen kunt zitten. Natuurlijk kunnen wij de opties vrijblijvend met u bespreken wanneer u een touringcar wilt huren in Overijssel.

Neem contact met ons op

U kunt bij ons een touringcar huren in Overijssel die bestuurd wordt door één van onze ervaren en representatieve chauffeurs. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel naar 0570 – 52 39 39 of stuur een mail naar info@sallandtours.nl. Wij bieden u graag meer informatie en persoonlijk advies op basis van uw wensen en eisen.

 

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.