Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Schoolreis busvervoer Zwolle

Het schoolreisje is waar de kinderen op uw school natuurlijk reikhalzend nar uitkijken. Het jaarlijkse hoogtepunt, niet alleen vanwege de bestemming, maar ook omdat u met de hele klas in de bus mag, dat alleen is al spannend. Daarom is het goed om het schoolreis busvervoer Zwolle goed en tijdig te regelen. U wilt natuurlijk een betrouwbare maatschappij die weet hoe het is om met kinderen te reizen.

Het schoolreis busvervoer Zwolle goed geregeld

Het busvervoer voor het schoolreisje met uw klas of hele school wordt goed en betrouwbaar geregeld wanneer u contact opneemt met schoolreis busvervoer Zwolle. U kunt al ruim van te voren de datum doorgeven en het aantal te verwachten passagiers, uiteraard inclusief begeleiders. De kinderen zullen een onvergetelijke dag hebben, de chauffeurs zijn gewend om met kinderen te reizen en ze dus op een goede manier te benaderen. Na afloop van het schoolreisje wordt de hele groep weer netjes bij de school afgezet. Het zal een onvergetelijke dag worden.

Regel vandaag nog het busvervoer voor het schoolreisje

Houd er rekening mee dat in bepaalde periodes veel scholen hun schoolreizen plannen en dat het dan soms lastig kan zijn om nog vervoer te regelen. Neem daarom vroegtijdig contact met ons op om de bussen voor het schoolreisje te reserveren. Dit voorkomt teleurstellingen. Als er speciale wensen zijn, bij voorbeeld het vervoer van gehandicapte kinderen, dan kan hier vanzelfsprekend rekening mee worden gehouden. Laat het gewoon even weten op het moment dat u de bus of bussen voor het schoolreisje reserveert.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.