Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl
Laat u door ons bellen!

Betrouwbare partner voor rouwvervoer in Zwolle

Sallandtours is een betrouwbare partner op het gebied van rouwvervoer in Zwolle. Het leven bestaat helaas ook uit minder leuke momenten. Tijdens begrafenissen staan wij voor u klaar om het vervoer vlekkeloos te laten verlopen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze chauffeurs snel schakelen en zijn ze op die manier een waardevolle hulp. We doen er alles aan om het volgens uw wensen te laten verlopen. Sallandtours beschikt over een witte en een zwarte rouwauto, indien gewenst vergezeld met diverse volgwagens. Wij overleggen graag met u wat de beste oplossing is voor uw rouwvervoer in Zwolle.

Sallandtours voor rouwvervoer in Zwolle en omgeving

Sallandtours is een flexibele partner voor rouwvervoer in Zwolle. We kunnen snel schakelen, werken efficiënt en we houden de lijnen kort. Bent u op zoek naar iemand die rouwvervoer kan verzorgen? Dan kunt u altijd terecht bij Sallandtours. Samen met u bespreken we uw wensen en de planning en vervolgens komen we met een efficiënte oplossing. U houdt zich bezig met de begrafenis zelf, wij zorgen dat het vervoer vlekkeloos verloopt. Betrouwbaarheid is bij ons niet alleen een wens, maar ook een must. Vervoer naar wens en afspraak is één van onze credo’s. Dat is wat Sallandtours is en wat u dus van ons mag verwachten. Graag helpen wij u dan ook op een betrouwbare en respectvolle wijze aan rouwvervoer in Zwolle.

Meer informatie over rouwvervoer in Zwolle?

Wilt u meer weten over rouwvervoer in Zwolle? Of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u aan een passende oplossing op het gebied van rouwvervoer in Zwolle.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.