Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Rouwvervoer Overijssel

Wilt u het rouwvervoer in Overijssel netjes regelen? We kennen allemaal wel de ellenlange stoeten achter een rouwauto. Onderweg treedt er toch vaak irritatie op de weg en op elkaar op. Dit kan gemakkelijk voorkomen worden door te zorgen voor goed rouwvervoer in Overijssel. De gasten van de uitvaart hoeven dan niet in eigen auto te rijden, maar kunnen instappen in net verzorgd vervoer. Voor deze vorm van rouwvervoer in Overijssel kunt u uitstekend terecht bij Salland Tours.

Professioneel en representatief rouwvervoer in Overijssel

Wij kunnen u hoogwaardig rouwvervoer in Overijssel bieden. Ons wagenpark is zeer veelzijdig en wij bespreken dan ook graag met u de persoonlijke wensen voor het rouwvervoer in Overijssel. Vervolgens kunnen we bespreken wat wij voor u kunnen betekenen op dit gebied. Uiteraard verzorgen wij het rouwvervoer op professionele en representatieve wijze. U kunt rekenen op de vriendelijke en begripvolle instelling van uw chauffeur en de reis zal zo comfortabel mogelijk verlopen. Uiteraard kan het rouwvervoer in Overijssel ingezet worden voor zowel korte als langere ritten.

Persoonlijk advies voor rouwvervoer overijssel via Sallandtours

Wij vinden het belangrijk dat het rouwvervoer in Overijssel volledig naar wens verloopt. Het maakt immers onderdeel uit van een uitvaart en deze hoort compleet naar verwachting te verlopen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor het rouwvervoer in Overijssel te bespreken. Bel naar 0570 – 52 39 39 of stuur een mail naar info@sallandtours.nl. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kunnen u uitstekend adviseren bij het maken van een keuze.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.