Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Reisvervoer Overijssel

Uw reisvervoer in Overijssel moet goed geregeld zijn. Zeker wanneer het gaat om een wat langere reis wilt u wel comfortabel zitten. Daarnaast wilt u voldoende ruimte hebben en kunnen genieten van een goede en rustige rijstijl van de chauffeur. Wanneer u kiest voor het reisvervoer in Overijssel van Salland Tours, dan bent u hiervan verzekerd. Wij zorgen voor passend vervoer en een representatieve chauffeur met een juiste rijstijl. Door onze jarenlange ervaring in de business kunnen wij u altijd het beste reisvervoer in Overijssel bieden.

Een veelzijdig wagenpark voor het reisvervoer in Overijssel

Wij hebben een bijzonder veelzijdig wagenpark om aan te spreken voor de verschillende vraagstukken die wij van onze klanten binnen krijgen. Wij zetten ons dan ook niet alleen in voor het realiseren van het beste reisvervoer in Overijssel, maar ook voor de meest uiteenlopende andere soorten vervoer. Wanneer u zoekt naar vervoer voor een familie- of bedrijfsuitje, dan kunt u ook bij ons terecht. Ook voor mooi rouwvervoer zijn wij de juiste partij. Zo bieden wij onze klanten altijd alle nodige mogelijkheden aan voor het realiseren van passend vervoer voor ieder doeleinde.

Neem contact met ons op

Heeft u goed reisvervoer in Overijssel nodig en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over onze diensten en ons wagenpark. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar 0570 – 52 39 39 of mail naar info@sallandtours.nl. Wij helpen u graag verder.

 

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.