Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Sallandtours voor personeelsreizen in Overijssel

Taxibedrijf Sallandtours in Zwolle is dé partner voor het organiseren van personeelsreizen in Overijssel. Naast een wagenpark voor personen- en goederenvervoer beschikt Sallandtours ook over een groot aantal touringcars. Deze zijn geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsvervoer, dagtochten, schoolreizen, vakantiereizen, landelijke evenementen en personeelsreizen. U huurt bij ons een touringcar en wij brengen u veilig naar uw eindbestemming. Kies voor Sallandtours als u op zoek bent naar een flexibele en betrouwbare logistieke oplossing voor personeelsreizen in Overijssel.

Touringcars voor personeelsreizen in Overijssel

De touringcars van Sallandtours zijn zeer geschikt voor alle soorten personeelsreizen in Overijssel. Ze beschikken over voldoende beenruimte, comfortabele stoelen en uiteraard een professionele chauffeur. En het daarbij maakt niet uit wat de eindbestemming is. Of we nu 20 kilometer moeten rijden of 100 kilometer, wij zijn zeer flexibel en bepalen graag samen met u een passende oplossing voor het vervoeren van al uw personeel. Vervoer naar wens en afspraak. Dat is waar we voor staan en wat u van ons mag verwachten. We werken efficiënt, kunnen snel schakelen en houden de lijnen kort. Familiebedrijf Sallandtours in Zwolle is daarom uw partner voor personeelsreizen in Overijssel.

Meer weten over personeelsreizen in Overijssel?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van personeelsreizen in Overijssel? Of direct een touringcar reserveren? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Bekijk de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan informeren we u over de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van personeelsreizen in Overijssel.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.