Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl
Laat u door ons bellen!

Koerier Overijssel

Bent u op zoek naar een ervaren koerier in Overijssel? Laat u eens informeren door Sallandkoeriers. Snelheid en betrouwbaarheid staan centraal binnen dit jonge, maar toch ervaren koeriersbedrijf.

Onze koerier in Overijssel levert uw zending snel af op de plek van bestemming

Als koerier is het belangrijk te kunnen voldoen aan de vraag van de klant. Dat kan nog best een uitdaging zijn, aangezien elke klant weer wat anders nodig heeft. Daarom is Sallandkoeriers van alle markten thuis.

Wij kunnen goederen leveren in zowel binnen- als buitenland, ongeacht de grote van de lading. U kunt ons eenmalig inhuren, maar wij zijn ook beschikbaar voor periodiek transport. Wij kunnen uw goederen afleveren op een specifiek tijdstip, maar uiteraard ook zo snel mogelijk (in Nederland binnen 24 uur).

Sallandkoeriers is ook in te schakelen voor professioneel koeltransport. Meer informatie over koeltransport vindt u hier.

Voor een betrouwbare koerier in Overijssel gaat u naar Sallandkoeriers

Een koeriersbedrijf moet betrouwbaar en flexibel zijn, helemaal als het gaat om spoedzendingen. Sallandkoeriers werkt met ervaren chauffeurs die altijd zorgen snelle, maar correcte aflevering van uw goederen. Ook onze speciale auto's en bussen dragen bij aan een goede service.

Een koerier hoeft echt niet veel geld te kosten. Bij Sallandkoeriers in ieder geval niet! Wij werken met scherpe en transparante prijzen, zodat u nooit te veel betaalt. Wilt u weten wat Sallandkoeriers voor u kan betekenen? Onze medewerkers in Overijssel maken graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.