Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl
Laat u door ons bellen!

Koerier Deventer

Voor de snelste koerier in Deventer gaat u naar Sallandkoeriers. Wij zijn een jong bedrijf, maar toch zeer professioneel. Wij werken met ervaren chauffeurs die weten hoe ze op snelle en veilige wijze uw levering kunnen afgeven op de plek van bestemming.

Dé koerier in Deventer voor al uw verzendingen

Elke aanvraag is weer anders. Wij kunnen onze klanten voorzien van spoedzendingen in binnen- en buitenland. Uw levering binnen no-time afgeleverd in Duitsland? Geen probleem! Onze koeriers realiseren elke bezorging op zorgvuldige wijze. Naast spoedzendingen kunnen we ook leveren op een afgesproken tijdstip. U kunt eenmalig gebruik maken van onze service, maar ook op periodieke basis.

Sallandkoeriers is tevens gespecialiseerd in koeltransport. Omdat we werken met speciale koeltransportwagens en met ervaren chauffeurs, kunnen we uw versproducten en medicijnen op juiste wijze vervoeren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van koeltransport? Kijk hier voor meer informatie.

Salland, de snelste koerier in Deventer

Snelheid staat hoog in het vaandel bij Sallandkoeriers. U schakelt tenslotte een koerier in als u levering snel moet plaats vinden. Daarnaast vinden mensen het prettig dat de complete zending wordt geregeld door één chauffeur. U heeft niet te maken met sorteercentra en verschillende chauffeurs. Bij Sallandkoeriers kun u dan ook rekenen op zorgvuldigheid. Wij werken met betrouwbare koeriers en betrouwbare wagens, om te zorgen voor optimale veiligheid.

Een koeriersdienst hoeft echt niet duur te zijn. De koeriers van Sallandkoeriers zijn in te huren tegen een scherp tarief. Daarnaast werken wij met duidelijke offertes, zodat u precies weet waar u voor betaalt. Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Deventer.
 

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.