Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Koelvervoer Overijssel

Zoekt u een professional voor koelvervoer in Overijssel? Dan kunt u gebruik maken van de veelzijdige dienstverlening van Sallandkoeriers, onderdeel van Salland Tours. Wij kunnen voor u klaar staan wanneer u interesse heeft in hoogwaardig koelvervoer in Overijssel. Hiervoor beschikken wij over een wagenpark met personenauto’s en busjes die speciaal geïsoleerd en gekoeld zijn. Door de veelzijdigheid binnen dit wagenpark kunnen wij u altijd koelvervoer in Overijssel bieden dat goed aan uw wensen en behoeften voldoet.

Diverse mogelijkheden betreffende koelvervoer in Overijssel

Wij kunnen u veel verschillende opties bieden wanneer u interesse heeft in koelvervoer in Overijssel. Zo kunt u bij ons terecht voor een spoedzending of voor vaste transporten. De transporten kunnen in binnenland plaatsvinden, maar ook in het buitenland. Wanneer u behoefte heeft aan regelmatig koelvervoer in Overijssel, dan kunnen wij dit zeker aanbieden. Uiteraard werken wij uitsluitend met ervaren, correcte en representatieve chauffeurs voor het koelvervoer in Overijssel. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een hoogwaardige service.

Wilt u meer informatie?

Bel naar 0570 – 52 39 39 of mail naar info@sallandtours.nl wanneer u meer informatie wilt over onze mogelijkheden op het gebied van koelvervoer in Overijssel. Wij informeren u graag. Uiteraard denken wij ook graag met u mee over de best passende oplossingen en kunnen wij u adviseren wanneer dit nodig is. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte voor het koelvervoer in Overijssel? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij stellen graag een offerte op, volledig op basis van uw wensen en eisen.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.