Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Koeltransport Overijssel

Bent u op zoek naar een ervaren partij in koeltransport in Overijssel? Laat u eens informeren door  Sallandkoeriers. Wij werken al jaren in de koeltransport en weten hoe uw producten het beste vervoerd kunnen worden. U kunt bij ons altijd rekenen op snelheid en kwaliteit.

Koeltransport Overijssel

Wilt u versproducten laten vervoeren? Dat gaat alleen via koeltransport. Producten als zuivelproducten, vleeswaren, groenten en fruit moeten onder juiste omstandigheden worden vervoerd. Dat geldt ook voor medicijnen. Beide moeten op de juiste temperatuur blijven om deze in goede staat af te kunnen leveren.

Om juiste temperatuur te garanderen wordt deze regelmatig gecontroleerd. Naast de temperatuur speelt tijd altijd een grote factor. Dit is vooral belangrijk bij het transport van medicijnen.

Koeltransport regelt u bij Sallandkoeriers  in Overijssel

Koeltransport moet correct verlopen, een verkeerde levering kost u handen vol geld. Werken met een betrouwbaar koeriersbedrijf is van groot belang. Deze betrouwbare partner vindt u in  Sallandkoeriers in Overijssel. We hebben de afgelopen jaren laten zien dat we producten snel en op juiste wijze leveren.

De grote van de lading en de uiteindelijke bestemming speelt geen rol. We beschikken over verschillende wagens en leveren zowel in binnen- als buitenland. We verzorgen periodiek transport, eenmalig transport en spoedzendingen.

Om u de beste service te kunnen bieden werken we met de beste materialen. We zorgen er dan ook voor dat onze specialisten op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Wilt u weten wat Sallandkoeriers in Overijssel voor u kan betekenen? Neem contact op met onze medewerkers in Zwolle. Zijn maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.