Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Koeltransport Deventer

Bent u op zoek naar een ervaren partner in koeltransport in Raalte? Laat u eens informeren door Sallandkoeriers. Sallandkoeriers werkt met een team van vakkundige chauffeurs die er altijd voor zorgen dat uw producten op optimale wijze worden vervoerd.

Onmisbare koeltransport Deventer

Koeltransport is van groot belang als u werkt met versproducten. Deze producten zijn kwetsbaar  en moeten op juiste wijze worden vervoerd. Sallandkoeriers zorgt ervoor dat vleeswaren, groenten en fruit en zuivelproducten onder de juiste condities worden vervoerd. Dat geldt overigens ook voor medicijnen, die ook via koeltransport moeten worden vervoerd.

Zowel bij het vervoeren van versproducten als medicijnen is de juiste temperatuur cruciaal. Wij controleren de temperatuur met nodige regelmaat. Alleen op die manier kunnen we uw producten in  perfecte staat afleveren. We letten niet alleen op de temperatuur, wij zorgen er ook voor dat uw levering tijdig plaatsvindt.

Koeltransport in Deventer regelt u bij Sallandkoeriers

Met Sallandkoeriers haalt u een betrouwbare partner in huis met jarenlange ervaring. Wij werken dan ook alleen met een gespecialiseerd team chauffeurs die weten hoe belangrijk koeltransport is. Zij bezorgen uw producten snel en op juiste wijze, ongeacht de grote van de lading en de uiteindelijke bestemming. Sallandkoeriers levert in binnen- en buitenland en is in te schakelen voor periodiek transport, eenmalig transport en spoedzendingen. We voorzien in alles wat u nodig heeft op het gebied van transport tegen een scherp tarief. En dat allemaal vanuit ons kantoor in Deventer!

Wilt u meer informatie? Onze medewerkers in Deventer staan voor u klaar. Zij kunnen u informeren en maken graag vrijblijvende offerte voor u op.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.