Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Klein transport Overijssel

Voor klein transport in Overijssel bent u welkom bij Salland Tours. Wij beschikken over een zeer breed wagenpark en kunnen u zeker ook goed van dienst zijn wanneer u interesse heeft in onze mogelijkheden betreffende klein transport in Overijssel. U kunt op onze website al een kijkje nemen in het aanbod klein transport in Overijssel. Daarnaast zijn wij er natuurlijk altijd om u te adviseren. Als ervaren onderneming kunnen wij voor ieder doeleinde juist transport regelen, tegen een aantrekkelijk tarief.

Betaalbaar klein transport in Overijssel

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten optimaal kunnen profiteren van onze dienstverlening met betrekking tot het klein transport in Overijssel. Dit betekent dat u op de eerste plaats altijd een hoogwaardige kwaliteit van het klein transport in Overijssel mag rekenen. Wij staan voor een optimale betrouwbaarheid, veiligheid en een vriendelijke service. Daarnaast staan wij ook voor aantrekkelijke tarieven voor het klein transport in Overijssel. U kunt dan ook altijd rekenen op een vriendelijke prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u precies wilt weten wat onze tarieven zijn, dan kunt u een vrijblijvende offerteaanvraag doen.

Offerteaanvraag voor klein transport Overijssel

Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op voor het klein transport in Overijssel. U kunt deze aanvragen door te bellen naar 0570 – 52 39 39 of te mailen naar info@sallandtours.nl. Wij zijn u graag van dienst. Uiteraard kunt u ons ook contacteren wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of persoonlijk advies betreffende het klein transport in Overijssel. Salland Tours is gevestigd aan de Enkweg 56 in Wijhe. U bent van harte welkom.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.