Industrieweg 1c
8131 VZ Wijhe
Tel.: 0570 523939
E-mail: info@sallandtours.nl

Laat u door ons bellen!

Busvervoer Overijssel

Zoekt u betrouwbaar busvervoer in Overijssel? Kijkt u dan even verder op de website van Sallandtours. Wij bieden u namelijk veelzijdige vervoermogelijkheden. Wanneer u betrouwbaar busvervoer in Overijssel nodig heeft kunnen wij dit voor u verzorgen. U kunt erop rekenen dat u wordt vervoerd in een nette, moderne en comfortabele bus. Uiteraard wordt de bus gereden door een ervaren chauffeur. U kunt bij ons terecht voor professioneel busvervoer in Overijssel voor de meest uiteenlopende gelegenheden, van personeelsfeesten tot schoolreisjes. Wij vinden het belangrijk dat u altijd kunt rekenen op passend vervoer van hoge kwaliteit. Dit is precies wat wij u kunnen bieden.

Betaalbaar busvervoer in Overijssel

U bent bij ons altijd welkom voor betaalbaar busvervoer in Overijssel. Voor al onze vervoermogelijkheden hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van service én van het vervoer hoog liggen. U kunt rekenen op het beste wanneer u bij ons komt voor betaalbaar busvervoer in Overijssel. Al onze vervoermiddelen worden gereden door ervaren chauffeurs en chauffeuses en de wagens worden goed onderhouden. Wij staan dan ook garant voor veilig en betrouwbaar busvervoer in Overijssel.

Neem contact met ons op

Sallandtours is gevestigd aan de Enkweg 56 in de plaats Wijhe. Hier bent u van harte welkom wanneer u busvervoer in Overijssel nodig heeft. Wij bieden u altijd een vervoeroplossing die goed bij u en het overig gezelschap past. Wilt u meer informatie of wenst u advies? Bel dan naar 0570 – 52 13 32. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het online contactformulier of mailen naar info@sallandtours.nl. Wij helpen u graag verder.

Nieuws / Actueel

We zijn verhuisd
Vanaf heden zijn wij gevestigd op het volgende adres: Industrieweg 1c, 8131 VZ Wijhe
Sallandtours is verhuisd

Onze nieuwe aanwinst
Van Hool T917 Astron
Deze 14 meter lange bus biedt plaats aan 64 personen en is voorzien van een maximale bagageruimte.